Vad vi gör

UX-design

Appar & hemsidor. Modernt, användarvänligt och snyggt. Blås liv i ditt varumärke tillsammans med oss och utmana din digitala närvaro. Vi tar fram det du behöver för att växa, engagera och nå ut. Och sticka ut. 

Grafiska profiler

Logotyp, färger, typsnitt, bilder och former. Din grafiska profil behöver många delar för att få sin helhet. Vi hittar den stil, känsla och charm som passar just dig och ditt varumärke. 

WordPress

Var ska man bygga sin hemsida? Det är ju en sån djungel! Vi har letat och hittat att WordPress är den bästa platsen. Och vi hjälper dig hela vägen – från val av webbhotell till publiceringsfärdig sajt. 

Företagspresentationer

En presentation av ditt företag är också en viktig del i kommunikationen. Därför finns vi här för dig även när du behöver sätta ihop en sådan. Vi gör mallar och unika presentationer i Keynote eller Powerpoint med bilder, videor och annat relevant för att lyfta fram ditt budskap. 

Nyhetsbrev & sociala medier

Vill du ha mer personlighet och kraft i dina nyhetsbrev och dina uppdateringar på sociala medier? Berätta för oss om dina tankar, så gör vi dem till verklighet. Vi ser även till att du väljer rätt kanaler.

Illustrationer

Utseende spelar roll. I kommunikation, alltså. Vi hjälper dig när du behöver ta fram en ny illustration eller uppdatera din befintliga. 

Välkommen till Detaljeriet.
Vi ser fram emot att dricka kaffe ihop!